Home Nieuws Gezondheid Alarmerend veel baby’s geboren met ernstige hartproblemen van gevaccineerde moeders

Alarmerend veel baby’s geboren met ernstige hartproblemen van gevaccineerde moeders

Turksomroep.nl is natuurlijk gratis maar neem wel eens een kijkje op een aantal advertenties door er op te klikken TP

Onderzoeksverslaggever Steve Kirsch zegt dat kinderziekenhuizen in het hele land vollopen met pasgeboren baby’s met ernstige hartproblemen, allemaal omdat hun moeders zijn “gevaccineerd” tegen COVID-19. In een e-mail die hij ontving, staat dat de drie NICU’s (neonatale ICU’s) van een ziekenhuis allemaal volledig vol zitten met zuigelingen. Alle baby’s kwamen van moeders die volledig zijn gevaccineerd. Dit bevestigt een verpleegster.

“Ik vroeg me af of het de moeite waard zou zijn om het te delen met enkele van de wetenschappelijke/medische adviseurs van het Unity Project-artsen die mogelijk contacten hebben ‘binnen’ grote ziekenhuizen met NICU’s, zolang ze betrouwbaar zijn om discreet onderzoek te doen zonder hun of onze geloofwaardigheid door het verhaal, voorafgaand aan de bevestiging, naar buiten te brengen”, zo stond in de e-mail.

Kirsch vroeg alle artsen die zijn werk lazen om commentaar te leveren op de beweringen van de brief, om ze aan te vechten of te bevestigen. Honderden mensen reageerden hierop om hun bevindingen te delen. Het is daarbij ook duidelijk vastgesteld dat het aantal spontane abortussen omhoog geschoten is sinds de toediening van experimentele gentherapie aan zwangere vrouwen.

Turksomroep.nl is natuurlijk gratis maar neem wel eens een kijkje op een aantal advertenties door er op te klikken.. Inline

“Mijn schoondochter, die niet is ingeënt en net is bevallen, kreeg van haar arts te horen dat ze het vaccin niet tijdens haar zwangerschap moest krijgen omdat haar laatste drie patiënten allemaal een miskraam hadden gekregen direct nadat ze het vaccin hadden gekregen”, verklaart een getuige.

Een persoon deelde een video van een  begrafenisondernemer die zegt dat hij vele malen het normale aantal sterfgevallen ziet onder pasgeborenen. Hij weet niet zeker hoeveel pre-voldragen zijn. “Maar het maakt niet echt een verschil voor ongebruikelijke sterfgevallen die verband houden met zwangerschap / bevalling”, legde de begrafenisondernemer uit. “Hij weet niet zeker hoeveel pre-voldragen zijn, maar het maakt niet echt een verschil voor ongebruikelijke sterfgevallen die verband houden met zwangerschap / bevalling”, legde deze persoon uit.

Een andere arts stelt dat als de spike-eiwitten van het vaccin de bloed-hersenbarrière kunnen passeren, ze misschien ook dezelfde doorlaatbaarheid hebben met betrekking tot de placenta. “Het gaat niet alleen om de pasgeborenen met hartproblemen”, merkte een ander op over hoe ook oudere kinderen worden beschadigd door de prikken. “Hoe vaak moeten we jonge mensen tegelijkertijd mysterieuze hartaanvallen zien krijgen voordat mensen op afstand nieuwsgierig worden?”

“Het zou me niet verbazen als sommige van deze baby’s een ernstige reactie krijgen”, aldus de arts. “Wat voor slecht persoon zou aan een zwangere vrouw vertellen om geen glas wijn te drinken, maar wel een experimenteel mRNA-injectie te nemen?”

Bronnen: SteveKirsch.substack.comNatural News, Bitchute.com, Artsenvoorvrijheid

Turksomroep.nl is natuurlijk gratis maar neem wel eens een kijkje op een aantal advertenties door er op te klikken (BA)
Vorig artikelVijfde slachtoffer met schotwond meldt zich bij de Rotterdamse politie
Volgend artikelEerste Coolsingelrelschopper krijgt drie maanden cel en moet schadevergoeding betalen