Home Nieuws Corona Hoe zit het nu met de mondkapjes?

Hoe zit het nu met de mondkapjes?

Veiligheid en mondmaskers- hoe zit dat nu?
BEWEGENDE ZWARTE STRENGEN OP GEZICHTSMASKER VIDEO

to watch video click here

Er zijn echter ook artsen die menen dat het om een echte ziekte gaat, die ook nog besmettelijk is. Doch de meeste zeggen: “Morgellons bestaan niet. Mensen die denken dat er beestjes onder hun huid leven, lijden aan waanideeën”. Maar de slachtoffers weten dat het onvoorstelbaar echt is! Zij zeggen “Het voelt alsof insecten onder de huid krioelen”.

Morgellons is een ziekte waarbij de patiënten menen geïnfecteerd te zijn door parasieten die onderhuids rondkruipen. De symptomen zijn onder meer onverklaarbare wondjes en zweertjes die niet helen, chronische vermoeidheid en gekleurde draadjes of zwarte korreltjes die uit of door de huid komen.

In een notendop samengevat : kunstmatig in een laboratorium gemaakte nanotech-virussen dringen via huid of longen het lichaam binnen en voeren daar hun geprogrammeerde opdracht uit. De patiënt staat 24/24 onder elektrische spanning, vezels komen uit de huid, het strottenhoofd wordt verstrikt, men hoort vreemde geluiden, enz. . Men is wat men in milieu van mindcontrol noemt een TI geworden, een ‘targeted individual’ … Men spreekt ook wel eens van de ‘vleesetende bacterie’ …

Men heeft jarenlang met deze nanotech virussen kunnen experimenteren via chemtrails, waarbij die nanodeeltjes onbewust door mensen werden ingeademd.

Hebben we hier wederom te maken met een manier om piepkleine nanobots bij mensen naar binnen te krijgen? Een soort synthetische biologische bots die via de maskers terechtkomen in het menselijk lichaam?

Is dat waarom nu overal ter wereld maskers verplicht zijn en mensen gedwongen worden deze ondingen voor te binden zelfs nadat ze zijn gevaccineerd?

Ze komen voor in alle soorten mondkapjes en met name ook bij de blauwe versies waar de halve wereld meer rondloopt.

Mondkapjes en de grote gevaren die daaraan kleven door alle losse deeltjes die mensen inademen.

Het zal niemand verbazen dat dit onderzoek inmiddels is verwijderd, maar gelukkig konden wij het nog wel boven water halen en als onderdeel van het onderzoek werden ook de volgende foto’s gepubliceerd waarop je ook weer de minuscule zwarte draadjes ziet.

klik en neem een kijkje