Home Nieuws Turkse elektrische auto TOGG heeft de iF Design Award gewonnen

Turkse elektrische auto TOGG heeft de iF Design Award gewonnen

Turkse elektrische auto TOGG heeft een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld gewonnen, de iF Design Award. Dit werd aangekondigd door het TOGG-initiatief achter het merk.

“TOGG zal het eerste Turkse merk zijn dat een dergelijke onderscheiding ontvangt en zal met zijn C-SUV aanzienlijk succes boeken op het gebied van mobiliteit tijdens de iF Design Awards 2021”.

De TOGG C-SUV won in de categorie Professional Concept. “We hebben onze ontwerpdoelen en de technische specificaties van onze auto bepaald op basis van feedback van gebruikers”, aldus Gürcan Karakaş, CEO van de Groep.

Het geven van zo’n waardevol onderscheid aan ons oorspronkelijke project, dat we hebben gecreëerd geïnspireerd door onze cultuur en tot dusverre geregistreerd zijn in 27 EU-landen, evenals in China, Japan en Rusland, motiveert ons om het beter te doen.

De TOGG C SUV is een volledig elektrische conceptauto met een state-of-the-art connected platform dat een oplossing wil zijn binnen het Turkse mobiliteitssysteem. Hoewel het de gebruiker een comfortabele rit biedt met zijn uitgebreide ingebouwde batterij, veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, kan de gebruiker ook altijd verbonden blijven met zijn slimme huis, slimme stad of iets anders dat op het apparaat is aangesloten. systeem. Met nulemissies, een actieradius van meer dan 500 km en snel opladen in minder dan 30 minuten, wordt het de eerste inheemse milieuvriendelijke aanpak in Turkije. Alle functies zijn op maat gemaakt met een modern en prestigieus ontwerp, geïnspireerd op het Anatolische erfgoed.

klik en neem een kijkje